Mijn VRIENDIN neemt de VLOG OVER! | Weekvlog #31In deze weekvlog neemt mijn vriendin voor 1 dag de vlog over en gaan we naar Scheveningen, spreek ik af met een oude schoolvriend & bereid ik mij voor op iets spannends!

Instagram Thomas:

Blijf free of charge op de hoogte van mijn video’s! Abonneer:

Postadres: Vet Gezellig | Thielmonde 41 | 3261 VE Oud-Beijerland

Zakelijke aanvraag: jo-janneke.nieuwland@hellosparkle.nl
Persoonlijke vragen: vetgezellig@smokindog.nl

Volg mij through:
Instagram:
Twitter:
Fb:

TECHNISCHE INFORMATIE:
Digital camera: Sony a7iii, Canon G7X & Panasonic g80
Microfoon: Videomic Professional+ & Zenders
Geëdit in Premiere Professional CC 2020

Hoi! Ik ben Alwin een filmmaker uit Rotterdam en op dit kanaal maak ik verschillende collection. De afgelopen jaren heb ik veel video’s gemaakt met een maatschappelijke insteek zoals ‘VET GEZELLIG in DE SCHULD’ & de angststoornis docu ‘LEVEN MET ANGST’. Je kan van alles op dit kanaal verwachten van collection over voedsel tot hele inhoudelijke content material. Neem vooral een kijkje op mijn kanaal.

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar

supply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *